Суспільство

Ночью на Николаевщине сбили два ударных БпЛА и две ракеты Х-59

Также сбили разведывательный БпЛА "Мерлин-ВР"

Цей материал також доступний

У ніч на 29 листопада 2023 року російські окупанти атакували ударними БпЛА типу «Shahed» з напрямку Приморсько-Ахтарськ та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини, про що повідомило командування Повітряних сил Збройних сил України. Усього в ударі було задіяно 21 ударний БплА «Shahed-136/131» та 3 керовані авіаційні ракети Х-59. Основний напрямок удару безпілотників – Хмельниччина, ракет – південь країни. До відбиття повітряного нападу залучено винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя – не досягла бажаної цілі (влучила у відкриту територію; критичних руйнувань та жертв серед цивільного населення немає).

Як додали в Миколаївській обласній військовій адміністрації, вночі на Миколаївщині знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 і два ударні БпЛА типу «Shahed-136/131».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button