Пригоди

На Закарпатті вибори нового циганського «барона» закінчилися масовою бійкою та вбивством

Поліція затримала одного з учасників бійки у Підвиноградові Берегівського району Закарпатської області, який смертельно травмував чоловіка.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області.

Близько 15-ої години до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів. Прибувши на виклик, правоохоронці припинили порушення громадського порядку та не допустили розвитку конфлікту.

Вони встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників.

Поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії – і затримали зловмисника, причетного до завдання тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий житель.

Попередньо відомо, що фігурант наніс чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті.

“Наразі зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України, його помістять до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження”, – йде мова у повідомленні.

Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії. Після проведення першочергових заходів у справі можлива додаткова правова кваліфікація.

За інформацією місцевого видання “Закарпаття.Онлайн“, масова бійка сталася у зв’язку з виборами нового “барона” в місцевому циганському таборі. Розбірки відбулися між представниками двох конкуруючих “кланів” всередині табору.

“Емоції зашкалили і, в підсумку, відбулася масштабна бійка, в результаті якої, за повідомленнями правоохоронців, загинула людина”, – зазначає видання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button