ПригодиТема дня

За добу в Миколаєві буревій повалив більше сотні дерев

Їх поступово прибирають

Цей материал також доступний

В неділю, 26 листопада 2023 року, ввечері та всю ніч 27 листопада на вулицях міста Миколаєва працювали бригади “ЕЛУ автодоріг”, про що повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

“16 одиниць спецтехніки обробляли дороги реагентами, після 23:00 – очищали дороги відвалами від снігу. Наразі комунальники продовжують моніторити стан доріг, де потрібно – доочищають. Із 05:00 працівники КП “Миколаївські парки” посипають тротуари та зупинки громадського транспорту піщано-сольовою сумішшю. Прохання до підприємців – приберіть територію біля своїх магазинів. За минулу добу до контакт-центру надійшло 39 заявок щодо повалених буревієм дерев. Наразі 11 із них вже прибрали рятувальники. Роботи сьогодні продовжуємо”, – зазначив він зранку 27 листопада.

ОНОВЛЕНО: Станом на 14:30 було отримано 120 заявок від миколаївців про повалені або пошкоджені буревієм дерева. А ввечері 27 листопада міська влада повідомила, що за добу надійшло 130 заявок щодо повалених стихією дерев.

“Рятувальники допомогли нашим службам прибрати 12 дерев – з проїжджих частин та з-під житлових будинків. 18 заявок вже відпрацювали бригади КП “Миколаївські парки”. Роботи тривають. Залучаємо всю необхідну техніку наших комунальних підприємств. Першочергово прибираємо те, що заважає руху транспорту та пішоходів або може пошкодити мережі. Далі – приберемо все, – написав Сєнкевич.

Також він додав, що всю ніч на лініях працювали 3 службові тролейбуси та 3 трамваї, щоб не допустити замерзання контактної мережі. Аварійні бригади КП “Миколаївелектротранс” відпрацювали 8 адрес, де було падіння дерев або гілок на контактну мережу: всі наслідки ліквідовано. Зранку електротранспорт рухається за всіма маршрутами у штатному режимі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button