Пригоди

Перемети - до 4 м! За добу зі снігових заметів на Миколаївщині вивільнили 89 авто та 5 "швидких"

Загалом евакуйовано 283 особи, з них 35 дітей. ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

Протягом минулої доби підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області для ліквідації наслідків негоди здійснено 49 виїздів, – повідомила вранці 27 листопада 2023 року пресслужба ГУ ДСНС у Миколаївській області.

“Зі снігових заметів вивільнено 89 транспортних засобів та 5 автомобілів швидкої медичної допомоги. Загалом евакуйовано 283 особи, з них 35 дітей. Рятувальники 12 разів залучались на розпил дерев, вивільнення проїзних частин доріг від них та ліній електромереж. На автодорозі Р-75 (ділянка Первомайськ – Криве Озеро) проводилась евакуація людей із заблокованого транспорту за допомогою снігоболотохіду “Богун”, – йдеться у повідомленні.

Загалом від ДСНС працювало 52 одиниці техніки, 85 рятувальників. Місцями на Миколаївщині перемети сягали до 4 метрів!

Як додали в Миколаївській ОВА, всіх, хто застряг у заметах, було забезпечено всім необхідним. Автобус з дітьми (20 людей), який “злетів”, супроводжено до Южноукраїнська.

“Наразі в заторах перебуває 10 одиниць транспорту та 18 людей (всі дорослі). Загрози життю людей немає. Рятівна робота триває… Натепер ситуація контрольована, орієнтовно до 10:00 звільнимо всіх зі снігової пастки”,- йдеться у повідомленні.

Знеструмлено 266 населених пунктів та 29 частково. Відключено 88091 фіз. аб. та 6024 юр. аб.

Повалено та прибрано 12 дерев з проїзної частини.

У Миколаєві після 23:00 неділі, 26 листопада, у зв’язку з посиленням снігопаду, 12 спецмашин з відвалами та чотири трактори розпочали очищувати сніг. Товщина снігу сягала 10 – 12 см. За ніч використали майже 85 тонн реагентів, – повідомляє міськрада.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button