Суспільство

Погіршення погоди: на Миколаївщині очікуються складні умови (помаранчевий рівень небезпеки)

Сніг з дощем, ожеледь, посилення вітру до 25 - 30 м/с

Цей материал також доступний

За даними Миколаївського обласного центру з гідрометеорології, у зв’язку з виходом південного циклону по території Миколаївської області та м. Миколаїв 26 – 27 листопада 2023 року очікуються складні погодні умови II (помаранчевого) рівня небезпечності. Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

Так, згідно прогонозом, 26 листопада очікуються сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. 27 листопада вночі сніг, вдень невеликий сніг, мокрий сніг.

Очікується місцями ожеледь, приріст снігового покриву 20-30 см, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця. Посилення вітру до 25-30 м/с.

Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути обережними та враховувати погодні умови:

«Шановні водії! Вирушаючи в дорогу, не забувайте перевіряти готовність вашого транспортного засобу. Дотримуйтесь дистанції між транспортними засобами, рухайтесь із увімкненими фарами. Не перевищуйте швидкість. Уникайте небезпечних маневрів, а за можливості, відкладіть поїздку на більш сприятливий день.

Шановні пішоходи! Перетинайте дорогу тільки не переходах, не підходьте близько до краю тротуару, а перед тим як вийти на проїжджу частину, переконайтесь, що водії помітили вас і усі автівки зупинились. Носіть на одязі світлоповертальні елементи, які дозволять водіям заздалегідь побачити вас та знизити швидкість руху. У разі необхідності телефонуйте на «102».

Мешканців нашого регіону закликають бути обережними в ці дні й дотримуватися правил безпеки. Краще не плануйте дальні мандрівки на цей час. Інформація буде уточнюватись штормовими попередженнями.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button