Пригоди

окупанти вночі били з артилерії по Очакову та запустили по Україні "шахеди" з ракетою Х-22

Попередньо без постраждалих серед цивільних

Цей материал також доступний

Вночі в середу, 22 листопада 2023 року, о 00:54 російські артилерійські обстріли фіксувалися по акваторії міста Очаків Очаківської громади. Про це повідомила Миколаївська обласна військова адміністрація, додавши, що постраждалих серед цивільних немає.

Крім цього, як повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ, із 20:00 вечора 21 листопада по 03.00 22 листопада 2023 року окупанти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ) 14-ма ударними БпЛА типу “Shahed” та крилатою ракетою Х-22 – із літака Ту22М3 з цього ж напрямку.

В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сухопутних військ Збройних Сил України та Національної гвардії, знищено усі 14 ворожих безпілотників “Shahed-131/136”.

До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію та зенітні ракетні підрозділи у межах Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей.

Крилата ракета Х-22 не досягла своєї цілі, впала у Запорізькій області на відкритій місцевості, вибуховою хвилею пошкоджено приватні будинки громадян. Попередньо без постраждалих.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button