Пригоди

Підтримував окупантів у соцмережі - мешканцю Миколаївщини загрожує до 5 років тюрми

З конфіскацією майна

Цей материал також доступний

Мешканцю Миколаївської області загрожує до п’яти років ув’язнення за виправдовування у соціальній мережі дій військових росії та підтримку рішення держави-агресора.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, у ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що в одній із заборонених в Україні соціальних мереж 45-річний чоловік поширював матеріали, які містили виправдовування збройної агресії рф. У публікаціях зловмисник визнавав правомірною війну рф проти України.

Слідчі відділення № 5 Миколаївського райуправління поліції за погодженням із прокуратурою повідомили зловмисникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 КК України «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України».

Наразі слідчі закінчили досудове розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Максимальне покарання, передбачене санкцією інкримінованої статті – до п’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button