Суспільство

Санітарні рейди: ще 15 протоколів складено на мешканців Корабельного району

За ст. 152 КУпАП

Цей материал також доступний

З метою перевірки щодо утримання території Корабельного району міста Миколаєва у належному санітарному стані на минулому тижні, а саме 7 – 9 листопада 2023 року, спеціалістами відділу санітарної інспекції адміністрації району було проведено рейди щодо санітарного стану вулиць приватного сектору (перевірили вулиці: Пилипа Орлика, Єсеніна, Академіка Рильського, Литовченка, Космонавта Волкова, Фруктова, Лесі Українки, Адмірала Ушакова, Олега Ольжича).

За підсумками рейдів виявлено ряд порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в міста Миколаєві (складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків).

На порушників складено 15 адмінпротоколів за ст.152 КУпАП, які передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначенням виду адміністративного стягнення. Надано 62 попередження домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button