ЕкономікаПригодиТема дня

Шум, дим і попіл: мешканцям Корабельного не дає життя гучне та смердюче підприємство

Заважає людям відпочивати вночі та бруднить їхні речі

Цей материал також доступний

Миколаївці, що мешкають у Корабельному районі неподалік промислової зони, скаржаться на шум, смрад і попіл від одного з підприємств, яке працює цілодобово і заважає людям відпочивати, а ще бруднить їхні випрані речі, автівки та все інше.

“Проживаю неподалік, на вул. Айвазовського. Вже протягом пів року, а може й більше, я спостерігаю ось таку картину: працює в нас невідоме мені підприємство і потроху всіх нас тут труїть і душить викидами від спалювання невідомого чого. Щодня, не соромлячись жителів, які живуть, на нещастя, поруч із цим підприємством, вони через встановлену трубу викидають чорний дим. Сморід стоїть сильний, особливо якщо немає вітру. Сажа літає в радіусі кілометра, як мінімум… А вночі, я впевнена, весь цей процес посилюється у рази, адже ніхто не може цього побачити, але почути задушливий дим можна.

Постійно в нас – кашель, сльози із очей тощо – прояви цього підприємства. Щоранку машини покриваються товстим шаром сажі... Наскільки я згадую, писали, що це підприємство належить одному з депутатів… Значить, якщо звичайний пенсіонер один раз на рік спалить купку листя на своїй ділянці, то до нього неодмінно прийде рейд із районної адміністрації, тикатиме йому в обличчя закон, соромити, що він його не дотримується, цькує всіх сусідів, забруднює всю планету. А тут – усе шито-крито, ніхто нічого не бачить та не чує… Екологи нічого не бачать. Рейдів немає, розпоряджень немає. До будинків Цуканова та Гвозденка це не долітає.

То як це називається? Депутату все можна?.. Не дотримуватись ні закону, ні правил екології при веденні бізнесу?

А найголовніше – війна. Кому яка справа до цих нещасних людей, які залишилися в цій країні, у цьому місті. Не ті уб’ють, то ці доб’ють своїми викидами”, – написала в редакцію Кorabelov.info місцева мешканка Юлія, надіславши відповідні фото і відео (залишаються в розпорядженні редакції).

Скаржаться на дане підприємство й інші люди. Так, один з чоловіків, що мешкає неподалік, розповів нашому кореспонденту:

Ми з сусідами не знаєм, що робити. Воно так гримить по ночам, що здається, наче щось летить. От недавно була вночі повітряна тривога, а від них так бахкає, що капець – люди подумали то дрон ворожий летить. Машини біля будинку – всі в сажі. За речі вже мовчу, на балкон нічого вивішати не можна…

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button