Пригоди

Виявили трьох неповнолітніх: у Миколаєві поліцейські продовжують перевіряти дотримання комендантської години

Підлітки перебували на вулиці у нічний час доби в стані алкогольного сп’яніння

Цей материал також доступний

Правоохоронці проводять перевірку додаткових обмежувальних заходів, які встановлені на період воєнного стану, щодо функціонування розважальних закладів, закладів харчування і дозвілля під час дії комендантської години.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Співробітники управління превентивної діяльності разом із бійцями роти поліції особливого призначення, ювеналами, патрульними поліцейськими, спецпризначенцями тактико-оперативного реагування патрульної поліції та співробітниками територіальних центрів комплектування провели комплексні відпрацювання закладів обласного центру та вулиць міста.

Поліцейські зафіксували чотири факти здійснення господарської діяльності розважальними закладами після 24 години. При відпрацюванні даних фактів із адміністрацією закладів провели профілактичні бесіди щодо недопущення порушень громадського порядку, а також безумовного дотримання вимог введеної комендантської години.

Також правоохоронці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 173 КУпАП та ст. 185 КУпАП на громадянина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння біля одного із розважальних закладів міста порушував тишу, а також чинив злісну непокору поліцейським.

За надання водіями таксі послуг без відповідної ліцензії поліцейські зафіксували п’ять адмінправопорушень за ст. 164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності».

Ювенальні поліцейські виявили трьох неповнолітніх, які перебували на вулиці у нічний час доби в стані алкогольного сп’яніння. Відносно них та їхніх батьків були складені адміністративні матеріали та проведені профілактичні бесіди.

Також працівники територіальних центрів комплектування видали повістки громадянам – порушникам комендантської години, які підлягають взяттю на військовий облік.

Поліція Миколаївщини закликає усіх громадян відповідально ставитися до обмежень, пов’язаних із воєнним станом, дотримуватися вимог чинного законодавства та не нехтувати правилами власної безпеки.

“Пам’ятайте, що дотримання комендантської години — це питання свідомості, дисципліни, безпеки та правової культури”, – зазначають правоохоронці.

Поліція нагадує, що у Миколаєві комендантська година діє з 24-00 до 5-00. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки або транспортом без вагомої на те причини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button