Пригоди

Навіть в умовах шторму Сили оборони півдня України знищують російських окупантів

Триває контрбатарейна боротьба

Цей материал також доступний

Оперативна обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається напруженою. В діях противника ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Триває контрбатарейна боротьба, маневри силами та засобами. Про це повідомляє пресслужба Сил оборони півдня України вдень 13 листопада 2023 року.

Військові зазначають, що в морі не вщухає потужний шторм. На бойовому чергуванні 2 бойових кораблі ворожого недофлоту, по одному в Чорному та Азовському морях. Ракетоносії заведені в пункти базування. Рівень мінної небезпеки залишається надзвичайно високим.

Сили оборони півдня продовжують виконання вогневих завдань. І навіть в умовах штормових погодних умов, де ускладнено розвідку, отримали підтвердження про знищення 27 окупантів на лівому березі.

Протягом минулого тижня двічі морську міну приносило до узбережжя Миколаївщини та Одещини. В обох випадках Силам оборони вдалось контрольовано знищити небезпечну знахідку.

“Протягом доби (з 07:00 до 07:00) противник наніс 4 авіаційні удари із застосуванням 41 керованої авіабомби по населених пунктах Херсонщини. Пошкоджено приватні будинки. Жертв серед населення немає. З дронів невстановленого типу двічі скинуто осколкові боєприпаси на Херсон та Антонівку. Люди дивом не постраждали.

За минулу добу ворог здійснив понад 50 артилерійських обстрілів з використанням понад 300 снарядів, у тому числі 5 обстрілів населених пунктів. По Херсону гатили 3 рази, під обстрілами була й Антонівка. Внаслідок ворожих атак загинув 1 цивільний, ще 1 цивільного поранено, пошкоджено 4 приватні будинки”, – повідомляють військові про наслідки ворожих обстрілів”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button