Пригоди

У річницю визволення Херсона росіяни обстріляли місто: є поранені

Протягом дня вибухи лунали у всіх районах обласного центру. ФОТО

Цей материал також доступний

У річницю визволення Херсона, 11 листопада 2023 року, російські окупанти масовано обстріляли місто. Внаслідок атаки поранено трьох мирних жителів та поліцейського. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

Внаслідок чергового ворожого артобстрілу центру міста був поранений поліцейський та пошкоджений службовий автомобіль, але загрози життю правоохоронця немає.

Окрім того, поранення отримали три жінки віком 54, 38 та 30 років. У них мінно-вибухові травми, осколкові поранення. Постраждалих доправили до медичних закладів.

“Двічі протягом доби противник атакував з авіації Тягинку, скидаючи на багатостраждальний населений пункт керовані авіаційні бомби. Через вибухи там пошкоджено господарські споруди та будинки місцевих жителів”, — йдеться у повідомленні.

Обстріли правого берега Дніпра Херсонської області збройні сили російської федерації здійснюють фактично з усієї зброї, яку можуть застосувати. Про це 11 листопада розповіла начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телеканалу FREEДІМ.

“ЗС рф дозволяють собі килимові обстріли правого берега, обстріли без розбору. Противник накриває артилерією обласний центр.

Це дуже чітко видно і по обласному центру, Херсону, коли просто віялом розсипаються артилерійські снаряди, абсолютно не концентруючись, не співвідносячи це з військовою силою”, – зазначила Гуменюк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button