Суспільство

Австрійський благодійник передав місту Миколаєву 25 генераторів

Апарати потужністю 5,5 кіловата з електричним стартом

Цей материал також доступний

Австрійський благодійник Міхаель Фацекас передав Миколаєву 25 генераторів, ще 25 отримали у квітні 2023 року, їх передали на баланс управління освіти. Апарати потужністю 5,5 кіловата з електричним стартом, про що “Суспільному” розповів заступник Миколаївського міського голови Анатолій Петров.

“Розподілені вже між закладами культури, спорту й освіти. Дев’ять отримає управління освіти, дев’ять — управління спорту і сім — заклади культури. Вони вкрай необхідні, тому що у нас попереду осінньо-зимовий період. Ми не знаємо, яка буде безпекова ситуація в регіоні. Як все відбуватиметься”, — розповів Анатолій Петров.

Міхаель Фацекас
Міхаель Фацекас

Міхаель Фацекас зазначив, що представники благодійної організації спілкуються з адміністраціями міст, аби надати ефективну допомогу.

“Ми надаємо гуманітарну допомогу, а також ми зустрічаємося з адміністрацією міст. Ми повертаємося у грудні. І, крім того, що ми зараз надали допомогу, ми маємо можливість допомогти медичним установам, школам, дитячим садкам, різним установам”, — розповів благодійник.

Генератори використовуватимуть у випадках відключення електропостачання чи надзвичайних ситуацій, аби продовжити роботу закладів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button