Пригоди

Вибили з миколаївця $7000 неіснуючого боргу - двом рекетирам загрожує 12 років тюрми

Злочин 41-річний мешканець Миколаєва та його 31-річний спільник здійснили наприкінці 2021-го та у 2022 році

Цей материал також доступний

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 41-річний мешканець Миколаєва та його 31-річний спільник наприкінці 2021 року та 2022 року вимагали кошти у миколаївця.

Як повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області, зловмисники застосовували до потерпілого фізичне насилля та погрози фізичної розправи, змушуючи таким чином сплатити їм 7000 доларів США у якості повернення неіснуючого боргу. Також фігуранти залякували жертву знищити його майно і автомобіль шляхом підпалу. Потерпілий, побоюючись за своє життя, віддав грошові кошти одному із фігурантів.

Внаслідок злочинних дій фігуранти отримали від потерпілого понад 7 тисяч доларів.

Викрили зловмисників слідчі слідчого управління обласного главку поліції та співробітники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції за силової підтримки роти поліції особливого призначення.

42-річному чоловікові та його 31-річному спільнику слідчі повідомили про підозри за чч. 2, 4 ст. 189 КК України «Вимагання».

Санкція статті передбачає покарання до 12 років увʼязнення.

Нині слідчі закінчили розслідування та направили кримінальне провадження до прокуратури, яка скерувала обвинувальний акт до суду для розгляду по суті.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button