ПолітикаСуспільствоТема дня

Зеленський, Залужний, Арестович… Як миколаївці голосували б на виборах

Опитування

Цей материал також доступний

Миколаївці вважають, що найкращий кандидат на пост Президента є Володимир Зеленський. Про це свідчать дані онлайн-опитування, проведеного на Telegram-каналі “Корабелов.інфо Миколаїв”.

На запитання “Якби вибори Президента проходили сьогодні, за кого ви проголосували б?” відповіли 1648 жителів Миколаєва. Згідно з даними опитування Зеленський набрав найбільшу кількість голосів, а саме 46% (це 766 людей).

На другій сходинці опинився варіант “інший кандидат” – це 23% (385 голосів). Валерій Залужний отримав від містян 18% (294 голосів).

Петро Порошенко 6% (91 голос), Олексій Арестович 3% (49 голосів), Сергій Притула 2% (30 голосів). Та по 1% набрали голоси Юлія Тимошенко (20 голосів) та Віталій Кличко (13 голосів).

Опитування

Не оминули цю тему деякі миколаївці, які доповнили відповіді скоїми коментарями під дописом:

“Інший кандидат-це за кого? По суті немає жодного кандидата, за якого можна віддати голос… У кожного своє ставлення до кандидатів. Для мене на зараз Зеленський краще ніж порох, легетівний, Кучма чи медовик.”, – вважає підписник.

“Чим гарніші розповіді про гарне життя та світле майбутнє, та які погані попередники були, тим стає доволі розумнішим у виборі… Треба бачити усе наскрізь, але багато обирає за гарні слова, і зараз немає жодного кандидата, так це вирішує кожний сам для себе, але з кожним кандидатом стає все гірше”.

“Стадо не підлягає навчанню. Чотири роки “слуги” займаються крадіжкою та обманом і знову “Зеленський”. Ідіоти”, – Андрій.

“На кого вкажуть кредитори і Захід того й оберуть”, – Віталій К.

“Головне що десь є 50%, готових голосувати за свавільника… У Зеленського зрозуміло, гасло перед виборами – “я ж не втік…”. Послугу він нам зробив.”, – Богдан.

“Почекайте, ще не набігли всі 75%. Темні часи в країні творять не політики,а ті,хто їх обирає та підтримує”, – Валерія

“Які на**й вибори ?! Отямитесь. В країні немає своїх грошей. Хватить підігрівати наркоманській ідеї виборів під час війни. Конституція забороняє”, – Самуель.

“Ну подивимося хто ж буде “іншим” Янукович?”, – Ксенія П.

“Я дивлюсь 46 % ще сподіваються на травневі шашлики…”, – Олена Г.

“Народ пише, ніяких виборів під час війни, незаконно… А вони всеодно про своє…Капець!!!”, – Галина.

“Здається хорошого вибрали, а потім зайшли добрі люди до нього в кабінет і все змінилося. Ось і починається не хороше, як хочете так і розумійте”, – Василіса О.

“Стеренко, це посіпака під Притулою, а Притула- це ще один клоун”, – Вадим Б.

“Ой, не смiшiть народ, який Кличко, Аристович, який Притула, чому вiн тут опинився, знайшли кандидата. Ота передача, яку вiн вiв – “Файна Украйна”, кажись, це просто дебiлiзм, що там було смiшного, кому було iнтересно її дивитись, просто якийсь ума-разум. А тепер його пхають в кандидати в Президенти. Ви що, люди, з глузду з’ їхали? Я, лiчно, не бачу в Украiiнi хто мiг би бути Президентом, який зупинить цю дурну вiйну, хто зупинить це кровопролиття, а те, що не змогли зупинити вiйну ще у 2014 роцi, немає вiри оцим всiм кандидатам”, – Лідія.

“В президенти має піти жінка. Тоді буде лад в країні. Але на разі я такої, поки що, не бачу”, – вважає підписниця.

“Ні за кого з цих. Зеленського і Порошенка ми вже бачили, не сподобалось, Кличко хороший спортсмен, але не політик, Притула вже не раз оскандалився, та й медійних нам вже досить, Тимошенко крадійка, Арестович патологічний брехун, Залужний… Ну зважаючи на те, який бардак і корупція в армії, в ТЦК, яке ставлення до простих солдатів, дивлячись як поранених виводять поза штат з зарплатою 800 грн… То такого бардака в не тільки в армії, а і в усій країні не хочеться геть. І інших кандидатів, достойних теж навіть на горизонті не видно”, – Татьяна Г.

“В нас такий народ, що пам’ятає тільки погане, а щось хороше швидко забувається або сприймається як за положене…нажаль! Я вважаю, що зі всіх перерахованих кандидатів чи вже б здулися чи здали всі окуповані території з потрохами, як було з Кримом. Залізні я**я далеко не у всіх є”, – Юлія.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button