Пригоди

На фронті за добу сталося 82 бойові зіткнення

За 4 листопада 2023 року

Цей материал також доступний

На фронті за добу сталося 82 бойові зіткнення, приблизно 20 атак противника Сили оборони відбили на авдіївському, і ще 20 – на мар’їнському напрямках. Про це йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 06:00 неділі, 5 листопада 2023 року.

На північному та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрями, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону Білгородщини.

У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Сіньківки та Іванівки Харківської області, де наші захисники відбили близько 10 атак супротивника.

На лиманському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії поблизу населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне Донецької області. Тут українські воїни відбили 4 атаки супротивника.

На бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене становище поблизу Хромового, Кліщіївки та Андріївки, де наші захисники відбили близько 10 атак супротивника. Також окупанти вели штурмові дії у Богданівки Донецької області, успіху не мали. У той же час Сили оборони України продовжують штурмові дії на південь від Бахмута Донецької області, завдають ворогові втрати в живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку противник за підтримки авіації не залишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни твердо тримають оборону та завдають ворогові значних втрат. Так, Сили оборони відбили більше 20 атак ворога біля населених пунктів Степове, Північне, Авдіївка та Першотравневе Донецької області.

На мар’їнському напрямку окупанти вели безуспішні штурмові дії в районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Українські воїни тут відбили понад 20 атак ворога.

На шахтарському напрямку загарбники вели безуспішні штурмові дії у районі населеного пункту Старомайорське Донецької області.

На запорізькому напрямі ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button