Пригоди

Росіяни завдали удару по бійцям ЗСУ, яких зібрали на урочистості у прифронтовому селі

Про це Суспільному на умовах анонімності сказали два джерела в ЗСУ, а також один представник місцевої влади на Запоріжжі. Також про це повідомляє УП із посиланням на джерела у МВС.

Тим часом голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, не розголошуючи деталей, анонсував вшанування воїнів, втім після “офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр”.3 листопада стало відомо про обстріл Зарічного на Запоріжжі — 11 цивільних дістали поранення. Будинки та вулиці на фото, що поширюють російські пропагандистські ЗМІ з інформацією про атаку на 128 бригаду, співпадають із тими, що публікувала селищна рада.

У Генштабі Суспільному сказали, що “не коментують втрат з початку повномасштабного вторгнення”. Також ми звернулись до командування бригади — наразі відповіді немає. Ми подамо запит до МО України щодо того, чи були порушені правила безпеки при проведенні масових заходів із військовими.

Джерело “Української правди” в МВС підтвердило цю подію.

Дослівно: “03.11.2023 року близько 10:00-11:00 години під час вручення нагород бійцям ЗСУ на території прифронтової зони Запорізької області внаслідок влучання ракети в місце, де власне відбувалось нагородження, загинуло попередньо понад 20 військових, в тому числі колишній керівник Хмельницького обласного РТЦК Возний Володимир Миколайович, нещодавно переведений на службу в РТЦК Запорізької області”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button