Пригоди

Таксист у Миколаєві вкрав на зупинці рюкзак з грошима та ювелірними виробами

Затриманим виявився місцевий 54-річний водій таксі

Цей материал також доступний

Повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту поблизу автовокзалу зник рюкзак, надійшло до відділення поліції №2 (Інгульського ВП) Миколаївського районного управління ввечері 3 листопада 2023 року, – передає відділ комунікації поліції Миколаївської області.

40-річний чоловік повідомив, що випадково залишив на вулиці наплічник, який він використовує як «тривожну валізу» та зберігає у ньому всі особисті документи, у тому числі, на майно, а також сімейні заощадження у національній та іноземній валюті разом із ювелірними виробами та іншими цінними речами. Коли заявник повернувся на зупинку, рюкзака вже не було.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники відділення № 2 Миколаївського районного управління поліції за підтримки співробітників кримінального аналізу протягом декількох годин встановили особу крадія та затримали його. Під час особистого огляду поліцейські вилучили у чоловіка гроші та ювелірні вироби заявника.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Затриманим виявився місцевий 54-річний таксист. У ході розслідування поліцейські встановили, що зловмисник забрав на зупинці рюкзак, виїхав за межі обласного центру, де витяг з рюкзака гроші та коштовні речі, після чого викинув наплічник разом із документами та іншими речами заявника, і повернувся у місто.

Наразі усе майно поліцейські повернули власнику.

Нині слідчі повідомили крадієві про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану».

Чоловіку загрожує до восьми років ув’язнення. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button