Пригоди

У Миколаєві затримали 24-річного чоловіка, який фасував та збував наркотики

Зі слів зловмисника, він знайшов в інтернет мережі заробіток.

Цей материал також доступний

У ході відпрацювання території оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю обласного главку поліції на одній із вулиць Миколаєва зупинили 24-річного миколаївця. Під час спілкування чоловік повідомив поліцейським, що має при собі наркотики, зазначає Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Для встановлення обставин та документування факту кримінального злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група Миколаївського районного управління поліції, яка вилучила у миколаївця кристалічну речовину білого кольору вагою близько 300 грамів.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На підставі ч. 3 ст. 233 КПК України поліцейські провели невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили близько півтора кілограма наркотичної речовини – канабіс та майже 280 грамів невідомої кристалічної речовини кольору, пакування zip-пакетів та електронні ваги.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що виявлені речовини є нарковмісними. До якої саме групи належить кристалічна речовина буде встановлено після проведення відповідного експертного дослідження.

Зі слів зловмисника, він знайшов в інтернет мережі заробіток. У його обов’язки входило забрати пакети з психотропами у певному місці, розфасувати наркотики у zip-пакети та залишити їх у визначеному місці.

Нині слідчі повідомили затриманому про підозру за ознаками ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах».

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

За скоєне затриманому загрожує до 12 років увʼязнення з конфіскацією майна.

Вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Поліцейські встановлюють шляхи надходження наркотиків до миколаївця. Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button