Суспільство

"Можемо бути без світла лише один-два дні", — обленерго про блекаути на Миколаївщині

Навіть за умови дуже серйозних обстрілів обіцяють подати напругу дуже швидко

Цей материал також доступний

«Миколаївобленерго» підготувалося до можливих російських атак, тому очікувати на тотальний блекаут жителям області не варто. Про це йдеться у статті «НикВести» «Блекаут-2023: чи готова енергетична система Миколаївщини до можливих нових атак рф».

«Я впевнений, що ворог готується, щоб продовжити свої обстріли та залишити регіон без світла, але я впевнений, що ми так само впораємося. Так само ми знаємо, що наша ППО, наша армія стоять на захисті енергетики. Ми, зокрема підготували багато сюрпризів для нашого ворога, що навіть розбивши певне обладнання, він не доб’ється того ефекту на який він сподівається», — зазначає виконуючий обов’язки директора Вадим Данилків.

Енергетична інфраструктура Миколаївської області підготовлена до можливих російських атак, – запевняє Данилків, – тому очікувати на тотальний блекаут не варто.

«Ми можемо бути один день без світла, два дні без світла, але я впевнений, що ми справимося. Навіть за умови дуже серйозних обстрілів я впевнений, що ми подамо напругу дуже швидко», — пояснив він.

Що стосується Миколаєва, то навіть за найгіршого сценарію, каже він, містяни будуть зі світлом:

«По Миколаєву ми готуємося до будь-яких сценаріїв, й найгірших. Але я впевнений, що ми з цим справимося і навіть в найкритичніший час все-рівно місто без світла не залишиться. На якийсь короткий період? Так, можливо. На довгий період — ні, тому що ми готові і зараз вже з іншими засобами».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button