Пригоди

Одному з потерпілих ампутувало ноги: у ДСНС розповіли подробиці підірву комбайна на Миколаївщині

У результаті детонації боєприпасу постраждали двоє чоловіків

Цей материал також доступний

В Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області повідомили подробиці підриву комбайна на околицях Снігурівки, в результаті якого травмовано двох чоловіків.

“1 листопада о 10:30 на спецлінію 101 від лікарів надійшло повідомлення про те, що на околиці м. Снігурівка Снігурівської територіальної громади Баштанського району в полі на невстановленому вибухонебезпечному предметі підірвався комбайн.

В результаті детонації боєприпасу постраждали двоє чоловіків. В одного з них, чоловіка 1967 р.н., – травматична ампутація двох ніг, другий чоловік 1961 р.н. госпіталізований до медичного закладу для встановлення ступеня травмування. Після обстеження чоловік від госпіталізації відмовився”, – йдеться в повідомленні.

Також рятувальники звернулись до громадян:

“Головне управління ДСНС України у Миколаївській області знову звертається до усіх громадян! Мінна небезпека на деокупованих територіях досить висока. Будь-який необачний крок може стати причиною трагедії. Боєприпаси, залишені окупантами, можуть знаходиться всюди. Крім того, бувають випадки, що детонують вони не після першого “контакту”, а на другий, а то й третій раз. Фіксувались випадки, коли автівки проїжджали польовою дорогою декілька раз і боєприпас при цьому не детонував, а потім, в якийсь момент вибухав. Були випадки, коли аграрії обробили поле, засіяли, а коли збирали врожай наїжджали на залишені в землі вибухонебезпечні предмети, й ті детонували.

Тож, завжди пам’ятайте, що всюди де велись активні бойові дії, де ступала нога окупанта, ходити, проводити будь-які роботи вкрай небезпечно! Бережіть себе та своє життя! Якщо натрапили на предмет, ззовні схожий на боєприпас телефонуйте на спецлінії 101 або 102”, – закликають у ДСНС.

Нагадаємо, ми повідомляли: На Миколаївщині на російській протитанковій міні підірвався комбайн — постраждав водій

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button