Пригоди

"Чорний зброяр" в Миколаєві влаштував схрон з гранатометом і кулеметами в гаражі

Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

СБУ затримала«чорних зброярів», які хотіли продати криміналітету снайперську зброю та гранатомети рф. Один із затриманих – в Миколаєві.

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва повідомлено про підозру 48-річному місцевому мешканцю у зберіганні зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу, про що повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний у власному гаражному приміщенні облаштував схрон зі зброєю та боєприпасами. У ході проведення обшуків вилучено гранатомет, автомат системи «Калашникова», 5 кулеметів Калашникова танкових, 20 корпусів гранат та 20 підривачів до ручних гранат різних типів, 4 гранати, 40 мм гранатометні постріли у кількості 15 од, 3 піротехнічних вироби, вишибний заряд до мінометного пострілу, 30 мм реактивний патрон, 4700 набоїв, а також майно військового призначення.

Встановлюється походження виявленої зброї та боєприпасів.

Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як додали в Головному управлінні Національної поліції України в Миколаївській області, зі слів чоловіка, усю зброю та боєприпаси він привіз із місць, де проходили бойові дії.

Як зазначили в Службі безпеки України, усі вилучені засоби уражання планується передати на потреби ЗСУ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button