Пригоди

В Корабельному районі горів шиномонтаж: до пожежі долучали робота (відео)

Ще одна пожежа в Корабельному виникла 27 жовтня в екосистемі - горів ліс

Цей материал також доступний

27 жовтня та в ніч на 28 жовтня 2023 року пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 10 разів на гасіння різного роду пожеж. Вісім разів горіли суха трава, сміття, чагарники та очерет у Вознесенському і Миколаївському районах області та у самому місті Миколаєві. Дві пожежі на відкритих територіях виникли в межах приватних домоволодінь внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Миколаївській області. Особовим складом державними пожежно-рятувальними підрозділів та вогнеборцями місцевої пожежної охорони забезпечено оперативне та професійне реагування на всі виклики. Загальна площа пожеж склала понад 5 га.

Близько опівночі, о 23:54, рятувальників сповістили про пожежу в приміщенні шиномонтажу та автомийки в одній із станцій технічного обслуговування по пр-ту Богоявленському в Корабельному районі м. Миколаєва.

“За підвищеним номером виклику до місця направлено чергові караули 3, 4, 5 ДПРЧ, аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління, автомобілі газодимозахисту і зв’язку та освітлення. Спільними зусиллями вогонь вдалось приборкати о 02:50 28 жовтня на площі 600 кв. м. Гасіння пожежі відбувалось із залученням тактичного робота Magirus. Всього до ліквідації залучалось 9 одиниць спецтехніки та 32 чоловіки особового складу. Причина виникнення наразі встановлюється”, – йдеться в повідомленні.

Ще одна пожежа – в екосистемі виникла 27 жовтня о 16:34. До Служби порятунку сповістили про займання хвойної підстилки на території Миколаївського лісового господарства, що в Корабельному районі м. Миколаєві. До місця виклику направлено два чергові відділення 5 ДПРЧ та вогнеборців Галицинівського загону місцевої пожежної охорони. І вже о 18:27 пожежу ліквідували на площі 1 000 кв. м. До гасіння залучалось дві одиниці техніки та 9 чоловік особового складу ДСНС, вогнеборці МПО та лісники. Попередня причина займання — необережне поводження з вогнем.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button