ПолітикаСуспільство

У Миколаєві чиновники в робочий час зайнялися висаджуванням сосенок

"Висадження дерев символізує продовження життя", - вважають в держекоінспекції

Цей материал також доступний

У Миколаєві 26 жовтня фахівці Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу разом із представниками місцевої влади долучились до акції з висадки дерев. Про це повідомили на сторінці інспекції у Фейсбук.

“Висадження дерев символізує продовження життя, розквіт майбутнього, добробут та процвітання.

Сподіваємося, що молоді саджанці сосни приймуться та у майбутньому стануть окрасою парку”, – зазначили у повідомлені.

На території парку-пам’ятника садово-паркового мистецтва «Парк Перемоги» біля Алеї козацької слави висаджено понад 100 саджанців сосни кримської із закритою кореневою системою 4-5 річного віку.

До акції долучились перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич, перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, голова постійної комісії обласної ради Алла Ряжських, представники депутатського корпусу обласної та міської рад, начальниця управління екології та природних ресурсів Миколаївської ОВА Олександра Єфименко, начальник Південного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Олег Ткач, начальник Південного лісового офісу ДП «Ліси України» Олександр Грицай та представники КП «Миколаївські парки».

Георгій Решетілов зазначив, що проведена акція є лише невеликою частиною від всієї програми озеленення області.

«Ми повинні розуміти, що екологія країни – це інвестиція в наше майбутнє. Тому сьогодні ми ефективно сприяємо її покращенню. Далі – більше», – зазначили на сторінці ОВА у Фейсбук.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button