Суспільство

У центрі зайнятості назвали найбільш затребувані спеціальності в Миколаївській області

Це робітничі професії

Цей материал також доступний

Робочі спеціальності є найбільш затребуваними на ринку праці в Миколаївській області, про що на брифінгу повідомив директор Миколаївського обласного центру зайнятості.

“Ринок праці Миколаївщини в цьому році, як і в минулому, є стабільним – роботодавці як зверталися, так і продовжують звертатися до нас за допомогою у пошуку і в укомплектуванні представниками саме робітничих професій та вакансій. Сьогодні йде процес відновлення, сьогодні представники таких професій потрібні скрізь: і віддаленим громадам, і місту Миколаєву”, – сказав директор обласного центру зайнятості.

Серед підприємств, які надають найбільшу кількість вакансій, він назвав “Миколаївоблтеплоенерго”, “Миколаївводоканал”, “Миколаївелектротранс”.

“Сьогодні цих вакансій набагато більше, ніж може запропонувати ринок праці. Ця проблема комплексна. На неї впливає і наявність фахівців, і географія. Бо коли ми робимо аналіз загалом по Миколаївській області, то начебто ці фахівці є. А коли ми маємо вже розкласти географію, то географічно фахівець живе та шукає роботу в одному мікрорайоні чи районі Миколаївської області, а роботодавець його шукає в іншому районі Миколаївської області”, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button