Пригоди

Під час п'яної сварки мешканець Миколаївщини вдарив племінника сокирою по голові

Сварка виникла між 46-річним племінником та його 65-річним дядьком

Цей материал також доступний

У понеділок, 23 жовтня 2023 року, до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення від мешканки села Яструбинове Прибужанівської громади про те, що її брат вбив свого племінника, – повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські з’ясували, що під час спільного вживання алкоголю між 46-річним племінником та його 65-річним дядьком виникла сварка. У ході конфлікту старший із чоловіків схопив сокиру та наніс декілька ударів потерпілому по голові. Коли останній перестав подавати ознаки життя, зловмисник пішов до сестри та розповів, що вбив людину.

З місця події потерпілого забрала швидка, нині він перебуває у реанімаційному відділенні лікарні.

Речовий доказ – сокиру поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

Того ж дня слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Замах на умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років ув’язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button