Пригоди

Вночі на Миколаївщині збили два "шахеди"

За даними ОВА, постраждалих серед цивільних за минулу добу немає

Цей материал також доступний

Минулої ночі силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено два ударних БпЛА типу “Shahed-131/136”, про що йдеться у ранковому зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації.

“Вчора, 23 жовтня, о 10:38 та 11:20 ворожі обстріли фіксувалися на узбережжі та по відкритій території Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Також вчора, 23 жовтня, з 10:54 та сьогодні вночі, 24 жовтня, о 00:37 ворог завдавав мінометних та артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає”, – йдеться у зведенні щодо обстрілів Миколаївщини ворогом протягом минулої доби, станом на ранок 24 жовтня 2023 року.

Всього в ніч на 24 жовтня окупанти атакували Україну шістьома ударними БпЛА типу «шахед» з південного напрямку (Чауда, Крим).

Усі шість ударних безпілотників було знищено силами та засобами протиповітряної оборони: винищувальною авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами в межах Хмельницької, Вінницької та Миколаївської областей, – додали в Повітряних силах ЗСУ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button