Пригоди

Схопив телефон із вітрини та втік: у Миколаєві чоловік пограбував магазин мобільного зв’язку

За вчинення грабежу в умовах воєнного стану зловмисникові загрожує до 10 років ув’язнення

Цей материал також доступний

В неділю, 15 жовтня 20123 року, до відділення поліції №1 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення від продавчині магазину мобільного зв’язку про те, що невідомий чоловік скоїв пограбування, про що повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Від заявниці правоохоронці дізнались, що фігурант, знаходячись у магазині на вулиці Соборній, з відчиненої вітрини заволодів мобільним телефоном та втік у невідомому напрямку. Патрульні негайно прибули на місце події та розпочали відпрацьовувати прилеглі території. Вже за деякий час (за декілька кварталів від місця скоєння грабежу) інспектори помітили громадянина за орієнтуванням, який, побачивши патрульне авто, намагався втікти, але спроба була марною. Поліцейські затримали чоловіка та застосували до нього кайданки. Зловмисником виявився 30-річний миколаївець.

Інспектори викликали на місце пригоди слідчих для подальшого з’ясування всіх обставин справи.

Правоохоронці затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч. 4 ст. 186 КК України «Грабіж». За скоєний злочин йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

За процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури слідчі поліції оголосили затриманому про підозру у вчиненні вказаного злочину. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button