Пригоди

"Липові" ремонти двигунів тепловозів: на Миколаївщині злочинці завдали "Укрзалізниці" збитків на 1,6 млн грн

Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Цей материал також доступний

Слідчі слідчого управління обласної поліції спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури викрили групу злочинців.

За даними слідства, у 2020 році керівник та працівник одного з товариств Миколаївської області спільно з трьома посадовим особам АТ «Укрзалізниця», під час ремонту двигуна тепловозу, внесли недостовірні дані до акту приймання виконаних робіт про заміну запчастин двигунів, але фактично так і не замінили їх. У такий спосіб фігуранти завдали державному акціонерному товариству збитків на 1,6 мільйонів гривень, привласнивши ці кошти, – повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

Усім зловмисникам слідчі повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах». Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з неможливістю обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button