Суспільство

З "таємними" зарплатами: офіс Данії в Миколаєві оголошує вакансії

Дивіться вакансії на сайті Посольства та подавайтеся до 25 жовтня

Цей материал також доступний

Офіс Посольства Данії у Миколаєві оголосив вакансії своїх майбутніх працівників, про що повідомляє Миколаївська міська рада.

“Данці прибули до Миколаєва надовго, і тепер офіс Посольства набирає натхненну команду, щоб втілювати різні гарні задуми в рамках партнерства Миколаєва та Данії. Адміністратори, особисті асистенти, перекладачі, фахівці з розвитку та співпраці, водії. Дивіться вакансії на сайті посольства та подавайтеся до 25 жовтня!”, – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що конкретні розміри заробітних плат при цьому не вказуються. Біля пари вакансій на сайті лише зазначається: Залежно від кваліфікації буде надано конкурентоспроможний оклад”. А в коментарі для Кorabelov.info представниця Посольства Королівства Данія в Україні зазначила з цього приводу, що зарплата працівників буде озвучуватися при особистих співбесідах з претендентами і залежитиме ще від кількох факторів, в тому числі від досвіду роботи та кількості людей, які бажатимуть стати кандидатами на ту чи іншу посаду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button