Суспільство

Представництво «Женевського заклику» проводить тренінг з основ міжнародного гуманітарного права для гуманітарних організацій у Миколаєві

Участь – безкоштовна, однак необхідна попередня реєстрація

Цей материал також доступний

Представництво «Женевського заклику», міжнародна неурядова гуманітарна організація, проводить офлайн тренінг з міжнародного гуманітарного права (МГП), гуманітарних принципів і основ гуманітарної взаємодії у м. Миколаїв 18 жовтня.

Тренінг буде корисним для персоналу неурядових організацій та організацій громадянського суспільства на місцях, які працюють уздовж лінії фронту та у постраждалих внаслідок збройного конфлікту регіонах України.

Метою тренінгу є отримання українською гуманітарною спільнотою поглиблених знань щодо норм, які регулюють гуманітарну діяльність під час збройного конфлікту, взаємодії військових і цивільних з тим, аби сприяти безперешкодному наданню гуманітарної допомоги.

В ході тренінгу учасники дізнаються про ключові теоретичні положення МГП, які будуть доповнені практичними вправами та аналізом реальних кейсів із історії збройних конфліктів. Ці знання допоможуть учасникам зрозуміти суть та зміст міжнародних гуманітарних норм для їх подальшої практичної реалізації.

Наприкінці тренінгу учасники отримують сертифікати. Мова заходу – українська. Участь – безкоштовна, однак необхідна попередня реєстрація.

Орієнтовна програма з деталями заходу та точне місце проведення з міркувань безпеки будуть надіслані на електрону пошту виключно зареєстрованим учасникам.

Реєстрація на захід за посиланням.

[Тренінг з Міжнародного гуманітарного права 18 жовтня 2023 року в місті Миколаєві (google.com)]

Про «Женевський заклик»

«Женевський заклик» — це незалежна міжнародна гуманітарна організація, метою якої є покращення захисту цивільного населення під час збройних конфліктів шляхом навчання комбатантів та цивільного населення правилам війни, гуманітарним нормам і принципам. В Україні організація представлена з 2018 року, у світі – з 2000 року. Робота Женевського Заклику спрямована на саму суть збройних конфліктів, особливо там, де цивільне населення піддається найбільшому ризику.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button