Пригоди

7 разів за добу ворог обстрілював Миколаївщину: виниклі пожежі оперативно ліквідовані

Горіло на площах 5000 та 3000 кв. м

Цей материал також доступний

За минулу добу війська рф сім разів обстріляли Миколаївську область. Про це йдеться у ранковому зведенні Миколаївської обласної військової адміністрації станом на ранок 12 жовтня 2023 року:

“Вчора, 11 жовтня, близько 11:33, 11:49 та 14:54 артилерійських обстрілів зазнала Куцурубська громада. Внаслідок одного з обстрілів, падіння уламків боєприпасів спричинило займання сухої трави на відкритій території, яке було оперативно ліквідовано. Постраждалих немає. Також 12 жовтня, о 01:19, ворог завдав удару по акваторії Куцурубської громади. Постраждалих немає.

Вночі, з 11 на 12 жовтня, о 23:55 та 04:00 зафіксовано удари з РСЗВ по м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає. Інформація щодо наслідків уточнюється”.

О 01:40 (під час дронової атаки рф по Миколаївщині) у Шевченківській громаді внаслідок падіння уламків ворожого БпЛА, збитого силами ППО, виникла пожежа сухої трави. Займання оперативно ліквідовано. Постраждалих немає, – сказано в повідомленні ОВА.

Впродовж минулої доби, внаслідок бойових дій, вдень горів сухостій та сміття в Куцурубській громаді, вночі — в Шевченківській ТГ. Обидві пожежі оперативно ліквідували вогнеборці 22 та 16 державних пожежно-рятувальних частин на площах 5000 та 3000 кв. м відповідно, – додають рятувальники.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button