Пригоди

У Миколаївському районі розшукують зловмисників, які осквернили могили військових

На обох могилах загиблих воїнів викрадені металеві флагштоки, на яких розміщувались прапори України

Цей материал також доступний

У вівторок, 10 жовтня, до відділення поліції №5 Миколаївського районного управління звернулись мешканки села Нечаяне з повідомленням про те, що на сільському кладовищі невідомі осквернили могили воїнів Збройних сил України, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від збройної агресії рф.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, для фіксації протиправних дій та з’ясування обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група відділення поліції.

На місці поліцейські встановили, що на обох могилах загиблих воїнів викрадені металеві флагштоки, на яких розміщувались прапори України.

За вказаними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 297 КК України “Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого”. Санкцією вказаної статті передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення причетних до злочину осіб та притягнення їх до відповідальності.

Звертаємось до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаних злочинів, звернутись до відділу поліції №5 Миколаївського районного управління або повідомити за телефонами: (0512) 53-13-41, (0512) 53-11-41, (0512) 53-11-98, 102.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button