Пригоди

Загинула еліта ГРУ: ЗСУ ракетою С-200 вдарили по секретній базі в Криму

Базу окупанти маскували під звичайну господарчу будівлю

Цей материал також доступний

В суботу, 7 жовтня 2023 року, неподалік від Джанкоя внаслідок удару загинула 21 особа, отримали поранення — 16 (усі — спецпризначенці Головного управління Генштабу (ГРУ). У Telegram-каналі “Кремлевская табакерка” повідомили подробиці з посиланням на джерело в Генштабі РФ.

Удар нібито завдали українські війська ракетою з комплексу С-200 “земля-земля”. Неподалік Джанкоя функціонував табір елітних російських спецпризначенців. За інформацію Telegram-каналу, вони проживали та тренувалися у цій локації, а виїжджали на завдання до Запорізької та Херсонської областей.

Об’єкт був засекречений. Базу окупанти маскували під звичайну господарчу будівлю. Росіяни підозрюють, що у їхніх лавах з’явився зрадник, оскільки діяльність проводилася таємно. Загарбники найімовірнішою версією все ж вважають те, що інформацією щодо розташування поділився із Силами оборони України хтось з місцевих.

“Не до кінця дотрималися секретності, показались місцевим жителям, хтось із них виявився зрадником. Можливо, він чекає на Україну, можливо, йому заплатили. Факт залишається фактом — база знищена, пацани загинули”, – розповів спецпризначенець, який вижив внаслідок ракетного удару.

Російський окупант велику кількість загиблих пояснив тим, що у підрозділів було недбале відношення до правил та техніки безпеки. Окупанти збиралися на вечерю у велику групу. Саме й у цей момент й відбулося влучання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button