ПригодиСтаттіТема дня

Загинув наш захисник - доброволець з Корабельного Ігор Шкорубський

Вічна світла пам'ять Герою!

Цей материал також доступний

Ти в перші дні пішов сам. Без коливань прийняв рішення своєю спиною закрити нас. З таких, як ти, за лічені дні сформувалась ціла бригада. І широти ваших спин вистачило захилити Миколаїв. День добовольця – це про вас. Я знаю, наскільки ти втомлений за рік. Втомлений, але незламний… Пишаюсь батьком наших дітей. Чекаємо вдома. Люблю”, – писала в березні 2023 року своєму чоловікові відома журналістка з Корабельного району Марина Шкорубська-Тамарьянська.

Ігор Іванович Шкорубський, отримавши важке поранення при виконанні бойового завдання із захисту нашої Вітчизни, загинув за всіх нас, за те, щоб ми мали змогу продовжувати жити, навчатися, кохати і творити… Збережемо навічно світлу пам’ять про нашого Героя!

“СПОЧИВАЙ З МИРОМ І ДЯКУЮ ЗА ТЕ, ЩО ТИ СТАВ НА НАШ ЗАХИСТ!!! Ти виконував бойове завдання і загинув! Я хочу, щоб твої діти знали, що їх батько – Герой! Для мене – Ти завжди був і залишився Справжнім. Ти завжди був готовий прийти на допомогу. Як ти не приховував, а всі знали про твоє добре і віддане серце!!!”, – написала інша відома миколаївська журналістка Лілія Родіна про загиблого Воїна Світу.

Для всіх, хто хоче від щирого серця допомогти дружині Ігоря – Марині Шкорубській-Тамарьянській, яка залишилася з двома дітьми без коханого чоловіка та батька – Лілія Родіна опублікувала номер картки: 5168745160389356.

“Вічна память тобі! Ігорьок був дуже хороший друг, батько, чоловік, захисник наш”;
“Біль в душі не передати словами. Ти герой назавжди для всіх нас!”;
Вічна слава і світла пам’ять Герою!“, – пишуть про загиблого воїна вдячні мешканці Миколаєва.

Поховання відбудеться 4 жовтня (середа), – повідомила дружина загиблого бійця:
12:00 – прощання за адресою вулиця Ольшанців, 16.
13:00 – панахида.
14:30 – поховання на Балабанівському кладовищі.

Редакція Кorabelov.info разом з усіма вдячними українцями висловлює щирі співчуття родині і друзям Ігоря Івановича.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button