Суспільство

"Дружба творить дива": учні в Корабельному районі Миколаєва отримали подарунки від Коломийського ліцею

Подякувати за допомогу миколаївці змогли під час телемосту

Цей материал також доступний

Учні Миколаївської гімназії №29 (розташованої в Корабельному районі) отримали подарунки від ліцею №9 міста Коломиї, про що повідомила директорка гімназії Лариса Грицюк:

“2023 – 2024 навчальний рік розпочався для всіх школярів по-різному. Хтось сів за парти, а хтось продовжив навчання за екранами комп’ютера і планшета через війну, яка і досі триває в Україні.

Миколаївські діти дуже мріяли почати нарешті навчання офлайн, але поки безпекова ситуація не дає такої можливості. Але дружба, підтримка і людяність творять дива…”

Учні, батьки і педагоги Коломийського ліцею зібрали і передали для миколаївських гімназистів шкільне приладдя і канцелярію.

“Отримуючи переслані поштою подарунки, миколаївці отримали не лише допомогу, гімназисти здобули щиру дружбу, підтримку і часточку душі, а це найцінніший скарб у наш час.

Подякувати за допомогу миколаївці змогли під час телемосту, організованого між Миколаївською гімназією №29 і Коломийським ліцеєм №9, школярі поспілкувалися між собою і домовилися про зустріч у Миколаєві відразу після Перемоги.

Гімназійна родина щиро дякує ліцею №9 міста Коломиї за щедрість, підтримку і допомогу дітям Миколаєва”, – зазначила Лариса Грицюк.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button