Пригоди

Окупанти пошкодили 37 оборонних підприємств, проте Україна нарощує виробництво озброєння, – прем'єр Шмигаль

Зараз уряд опрацьовує додаткові пропозиції щодо їх відновлення

Цей материал також доступний

Україна щомісяця нарощує виробництво озброєння та військової техніки, попри те що російські окупанти пошкодили 37 підприємств оборонної сфери. Про це під час Форуму оборонних індустрій заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє “Укрінформ”.

“Розуміємо, що наша оборонна промисловість залишається однією з основних цілей для російських ракетних ударів. Від таких атак постраждало 37 підприємств. Зараз опрацьовуємо додаткові пропозиції щодо їх відновлення”, – сказав він.

Він подякував західним партнерам за допомогу з озброєнням, а також урядам країн-союзників, оборонним компаніям, із якими працює Україна та які постачають багато різної номенклатури.

Прем’єр-міністр наголосив, що як короткостроковою, так і стратегічною метою України є посилення співробітництва між вітчизняними та іноземними виробниками зброї, а також залучення іноземних компаній до виробництва в Україні.

“російський режим мріяв про демілітаризацію України, натомість Україна щомісяця лише нарощує виробництво озброєння та військової техніки. Можна сказати, що “хто посіяв вітер, той пожне бурю”, – підкреслив прем’єр.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button