Пригоди

У Миколаєві водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді пасажирці з 9-річною донькою

Він вигнав їх із салону

Цей материал також доступний

У Миколаєві водій маршрутки №31 відмовився везти за пільговою вартістю дитину та вигнав їх із мамою із салону, про що у групі “Contact Center при Миколаївській міській раді” у соціальній мережі Facebook повідомила мешканка міста Любов Щербина, яка була учасницею конфлікту.

“26 вересня о 13:30 водій цієї маршрутки вигнав мене з 9-літньою донькою, за те що я оплатила 22 гривні!!!! Поясніть мені, на якій підставі???”, – написала вона, проте у коментарях визнала, що її дочка не мала при собі учнівського квитка, який вимагав пред’явити водій.

Звернення заявниці було зареєстровано оперативною службою виконкому Миколаївської міської ради.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Миолаївські водії маршруток - найбільші жлоби в Україні. Заради гривні "на власну кишеню" ладні на будь-яку низість.
    А без учнівського квитка хіба не зрозуміло, що 9-річна дитина вчиться у школі?! Клеїв дурня?
    На днях у тролейбусі 150-кілограмова контролерка, не вгаваючи, вимагала "пенсійне" у майже 100-річної маленької сухенької бабці.

  2. Микола , сказать , что вы не правы или водитель .... но смотрите , давайте приведу вам пример : допустим у водителя , той же маршрутки , остановит полиция , она проверяет же у него водительское удостоверение , регистрацию транспорта , [censored] ??????? А что не видно полиции , что если водитель за рулем , наверно же это его транспорт , наверно же он если за рулем , то имеет права и т.д. , думаю вы поняли меня , должен предьявить свои документы водитель , так почему не должен это делать родитель ребенка , пенсионерка , хоть 100 лет ей ?????? Как вы думаете если вы , я , забудете водительское дома , вас отпустит полицейский ????? По вам же видно , что вы водитель , а нет постановление за отсутствие документов вам гарантировано и ваши проблемы , что вы их забыли , думаю я вам обьяснил больше , чем доступно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button