ПригодиСуспільство

Сєнкевич виришив придбати пʼять авто після листа Буданова

Головне управління розвідки Міністерства оборони України звернулось до Миколаївської міськради з проханням придбати 5 автомобілей для їх потреб.

Про це під час засідання депутатської комісії Миколаївської міськради з питань бюджету 26 вересня заявив мер Олександр Сєнкевич.

Мер повідомив, що йому написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. У листі від Буданова, за словами Сєнкевича, було прохання придбати 7 автомобілів для військових, 5 з яких надішлють головному управлінню розвідки.

– За підписом Кирила Буданова до мене надійшов лист, щоб ми з вами допомогли провести роботу, спрямовану на звільнення наших територій. Миколаїв допомагав, допомагає і в рамках можливостей надалі допомагатиме військовим. Звичайно, якщо у нас заберуть гроші, ми не зможемо допомагати», – сказав Сєнкевич.

Він додав, що місто допомагало, допомагає і буде допомагати військовим, якщо будуть гроші бюджеті, по словах Сєнкевича, це залежить, чи заберуть у міста військове ПДФО, щоб фінансувати оборонну сферу.

Також він зазначив, що програма по закупівлі квартир військовослужбовцям не буде подовжена на наступний рік.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button