Пригоди

У Миколаївському районі вандали пошкодили пам’ятний знак загиблим військовослужбовцям

Правоохоронці встановлюють причетних осіб

Цей материал також доступний

У Миколаївському районі між населеними пунктами Максимівка та Киселівка невідомі пошкодили пам’ятний знак загиблих військовослужбовців. Правоохоронці станом на 25 вересня 2023 року розшукують причетних. Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

“До ВП №4 (Вітовського відділення поліції) Миколаївського райуправління надійшло повідомлення про те, що між населеними пунктами Максимівка та Киселівка невідомі осквернили пам’ятний знак воїнів Збройних сил України, які загинули у війні.

На місці події правоохоронці виявили та задокументували пошкодження передньої частини пам’ятного знаку загиблих воїнів, а саме скло на фотографії”, – йдеться в повідомленні.

Пам'ятник військовослужбовцям

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 297 ККУ «Наруга над могилою, що призвела до осквернення та руйнування місць поховань військовослужбовців ЗСУ, які загинули захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від збройної агресії рф».

Правоохоронці встановлюють причетних осіб.

Звертаємось до громадян, які володіють будь-якою інформацією, повідомити її до ВП №4 Миколаївського РУП за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська, 10 А, або за телефонами – (063) 316-79-08, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button