Економіка

Кращі ідеї отримають 180 тисяч: У Миколаєві запустили конкурс мініпроєктів для підприємців

Взяти участь у конкурсі зможуть 20 людей

Цей материал також доступний

У Миколаєві та області розпочався прийом заявок на конкурс мініпроєктів “Раннє відновлення бізнесу в Миколаєві”, про що в ефірі телемарафону “Суспільне. Спротив” розповів комунікаційний менеджер проєкту Євген Гомонюк.

“Цей проєкт, який ми реалізуємо він лише для підприємств Миколаєва й Миколаївської області. Взагалі подібних ініціатив з початку війни було вже багато. Проєкт ми реалізовуємо за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (USAID)”, — сказав він.

За його словами, якщо у 2022 році агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надавали більше гуманітарну підтримку регіонам, то у 2023 році вони сконцентровані саме на розвитку бізнесу.

“У Миколаєві виїхало майже 50 відсотків жителів, але люди потроху повертаються назад. Відповідно постає питання забезпечення робочих місць або створення нової власної справи”, — зазначив він.

Учасниками проєкту можуть стати фізичні люди-підприємці та фізичні особи, громадяни України віком 18-60 років. Головною умовою є участь в навчальній програмі, адже гранти будуть надавати по закінченню цієї програми.

Взяти участь у конкурсі зможуть 20 людей, чотири кращі бізнес-ідеї отримають грант на суму до 180 000 гривень.

“Запрошую всіх, в кого є ідея або хто повертається назад в місто й потрібні кошти для старту. Ми готові співпрацювати з вами”, — зазначив він.

Заявки на конкурс приймаються до 15:00 30 вересня 2023 року. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button