Пригоди

На Миколаївщині чиновниця під час закупівель для військових завдала збитків бюджету на понад мільйон

Їй загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років

Цей материал також доступний

Вознесенська окружна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно уповноваженої особи з питань публічних закупівель Виконавчого комітету Вознесенської міської ради за фактом неналежного виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним та громадським інтересам, – передає пресслужба обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що посадова особа внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків, забезпечила проведення процедури закупівлі військової техніки та амуніції за завищеними цінами без використання електронної системи закупівель “Prozorro”.

Зазначене призвело до безпідставного перерахування постачальнику коштів місцевого бюджету на суму понад 1,1 млн грн.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими Вознесенського РУП ГУНП в Миколаївської області, оперативний супровід – СБУ в Миколаївській області.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ганьба цій директорці!!! Таким людям не місце в освіті. Казати батькам, щоб вони їхали додому під час повітряної тривоги, не маючи укриття? Чим вона взагалі думає???!!!! На звільнення таку директорку!!! Про безпеку дітей в цій школі взагалі ніхто не думає!!! Я вже мовчу про повагу до працівників!

  2. Директор корупціонерка!!! Я її знаю з попередньої праці, де вона також відносилася по хамськи до своїх працівників. Той інтернат закрили під час війни, так її поставили в інший інтернат щоб вона і тут надалі творила що хотіла. Раджу цій працівниці подавати в суд на таке керівництво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button