Суспільство

На відновлення Жовтневого водосховища потрібно до 300 млн грн, - "Миколаївводоканал"

Це дозволить забезпечити місто питною водою в зимовий період

Цей материал також доступний

На відновлення Жовтневого водосховища у Миколаєві потрібно до 300 мільйонів гривень, про що під час брифінгу повідомив директор КП “Миколаївводоканал” Борис Дуденко.

“На Конгресі місцевих та регіональних влад озвучили нашу пропозицію та наше бачення того, як буде забезпечуватися місто питною водою у у зимовий період. Ми пропонуємо наповнити наше Жовтневе водосховище, яке було 16 років тому зупинене. Ми хочемо його наповнити у тому стані у якому воно зараз є, а також відновити напірні трубопроводи і насосні станції, які подавали воду на очисні споруди, і тим сами мати джерело водопостачання, яке забезпечить нас у зимовий період”, — сказав він.

За його словами, бюджет області та міста навряд чи матимуть 300 мільйонів на реалізацію цього проєкту, тому чекає на підтримку з боку держави. Якщо цю пропозицію не підтримають, то водоканал має альтернативні варіанти, як забезпечити Миколаїв водою взимку.

Нагадаємо, що в березні цього року мер Сєнкевич заявляв, що потрібно близько 50 мільйонів євро, щоб відновити водосховище в Корабельному районі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Надеюсь, в эти 300 лимонов входит стоимость гидроизоляции. Иначе вся округа станет болотом, а школьная задачка про наполнение бассейна и вытекание из него наконец-то найдет применение в жизни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button