Суспільство

Стала відома сума винагороди автору найкращої ідеї для нового герба Миколаєва

Призовий фонд — це спонсорські, а не бюджетні кошти

Цей материал також доступний

Начальник міського управління культури Юрій Любаров повідомив у себе на сторінці в соцмережі Facebook про суму грошової винагороди автору найкращої ідеї нового герба Миколаєва.

Також він зазначив, що найближчим часом будуть оголошені умови конкурсу.

“Умови конкурсу будуть оголошені найближчим часом. Із призовим фондом визначено (200 тис. позабюджетних гривень переможцю). Буде і професійне журі та народне голосування. Варіант-переможець буде затверджено на сесії міської ради та внесено зміни до статуту міста”, – написав Любаров.

Як повідомляють представники місцевої влади, призовий фонд буде не з міського бюджету, а від спонсорів.

“А поки вивчайте історію миколаївських символів, надихайтеся та мрійте. Якщо є питання з історії гербів – запитуйте істориків, краєзнавців, читайте книжки про місто…

Кожна нова ознака часу та будь які нагальні оновлення не перекреслюють минуле, не видаляють щось з історії, а доповнюють, приносять нові сенси. Так буде і з новим гербом, з новою датою святкування Дня Міста та іншими змінами”, – зазначив Любаров.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. А чому ми досі лишаємо назву міста, яку надали рашисти у 1789 ? Місто існувало задовго до окупації расистами у 1789 році. Пропоную змінити імʼя місту на Ольвію. Щоб нічого руського тут не лишалось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button