Суспільство

Незвичний ремонт дороги в Корабельному районі: думки мешканців розділилися

ФОТО, ВІДЕО

Цей материал також доступний

в Корабельному районі міста Миколаєва ремонтують дорогу, використовуючи, ймовірно, армоване багатошарове покриття. Ввечері п’ятниці, 15 вересня 2023 року, “дорожники” працювали на ділянці від вулиці Самойловича до проспекту Корабелів.

Хто з пішоходів потрапив ногами на необгороджених ділянках у шар смоли – довго намагався вичистити його з взуття. Невдоволені і деякі водії: “Ці мусьє заср*ли все бітумом, колеса треба сідати відмивати… Вночі все робити треба було, коли всі сплять і дорога розвантажена”, – кажуть одні. “Безперечно, сам спантеличений, але з таким укладанням – років 10 можна буде насолоджуватися (з надією на це)”, – сподівається інший…

Вкладання одного з шарів – незвичного для місцевих мешканців (здалека схожого на тканевий) – можна спостерігати на наступному відео:

Над верхнім шаром працювали катки.

Роботи продовжувалися навіть після заходу сонця:

Загалом хтось з місцевих мешканців задоволений процесом ремонту дороги, а хтось пише під відповідними відео в нашому Телеграм-каналі:

“Мільярди закопують в асфальт, який при перших фурах влітку попливе. Я за те, щоб зараз гроші йшли на армію, а не на багатошаровий асфальт. Кидаються в крайнощі: до війни ями латали, а під час війни такий асфальт укладають”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button