Пригоди

На Миколаївщині через пожежу дачного будинку загинув чоловік

Причина її виникнення наразі встановлюється

Цей материал також доступний

На Миколаївщині 13 вересня та в ніч на 14 зареєстровано 31 пожежу, три з яких у житловому секторі, про що повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області.

Окремої уваги заслуговує епізод, який стався на території СВТ “Дружба” Веснянської територіальної громади Миколаївського району. За інформацією, яка надійшла на спецлінію 101 о 18:33, загорівся дачний будинок. На місце направлено відділення 19 державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю проведено розвідку та в будинку виявлено тіло загиблого чоловіка 1964 р. н. Пожежу ліквідовано о 19:40 на площі 30 кв. м, причина її виникнення наразі встановлюється.

26 епізодів зареєстровано на відкритих територіях. Знову горіли суха трава, пожнивні залишки, чагарники та сміття. Загальна площа пожеж склала понад 34 га, а спричинило їх необережне поводження з вогнем.

Ще дві пожежі, які виникли минулої доби — горіння сміття на території підприємства та комбайна Дон-1500Б.

На всі повідомлення забезпечено оперативне реагування підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Загалом від ДСНС залучались 39 спецавтомобілів та понад 100 вогнеборців.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button