Суспільство

«Миколаївобленерго» отримало одну з найвищих в Україні автовеж від Посольства Данії

Отримана автовежа дозволить виконувати роботи на висоті до 34 метрів

Цей материал також доступний

Під час свого робочого візиту, яке відбулось 9 вересня делегація Посольства Королівства Данія в Україні разом з начальником Миколаївської обласної військової адміністрації Віталієм Кімом оглянули передану автовежу.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Також до огляду долучилися в. о. генерального директора АТ «Миколаївобленерго» Вадим Данилків, заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов та керівник Миколаївського офісу UST – Ukraine Support Team Дмитро Тарасенко.

Отримана автовежа за підтримки Посольства Данії для акціонерного товариства «Миколаївобленерго», дозволить виконувати роботи на висоті до 34 метрів.

“Постійні ворожі обстріли регіону перешкоджали можливості отримання від сторонніх підрядників спецтехніки, що дозволяла б проводити роботи на висоті понад 30 м. Проте тепер у нас є можливість оперативно відновлювати високовольтні мережі, які були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів”, – зазначив Вадим Данилків.

Своєю чергою, очільник області подякував представникам делегації за надану допомогу від Данії та за те, що не залишились осторонь від допомоги у відновленні регіону в цілому та його електромереж зокрема.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button