Пригоди

В Миколаєві зіткнулися "Нісан" і "Жигулі": чотирьох постраждалих госпіталізували

Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень

Цей материал також доступний

Вранці у суботу, 9 вересня, на перетині проспекту Центрального та вул. Маршала Василевського у Миколаєві зіткнулися автомобілі Nissan Rogue та ВАЗ-2107 «Жигулі». Про це повідомляють «Новин-N» із місця події.

За попередніми даними, «Нісан» їхав по проспекту, з боку Херсонського кільця у напрямку вул. Садової. На перехресті він зіткнувся з ВАЗівською «сімкою», яка їхала по вул. Маршала Василевського, з боку вул. Чкалова, у напрямку вул. Степової.

Після зіткнення «Нісан» різко змінив траєкторію руху, виїхав за межі проїжджої частини, пролетівши тротуар і врізався у стіну житлового будинку. “Жигулі” залишилися стояти на перехресті.

Очевидці повідомляють, що на момент аварії світлофор справно працював. Вони стверджують, що на заборонений сигнал проїхав “Нісан”. Подробиці аварії з’ясовують правоохоронці.

Внаслідок ДТП постраждали четверо людей: водії обох автомобілів, а також два пасажири, які їхали в «Ніссані». Усіх постраждалих автомобілі швидких доставили до медичного закладу. Про їхній стан нічого не відомо. Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Через аварію на проспекті утворився величезний автомобільний затор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button