Пригоди

Грабіж на Миколаївщині: чоловік вдарив жінку ззаду по голові та відібрав сумочку з телефоном і грошима

Він раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів за вчинення майнових злочинів

Цей материал також доступний

Вдень 4 вересня 2023 року до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік футбольного майданчику, розташованого по вулиці Лейтенанта Шмідта у місті Первомайськ, невідомий чоловік, застосувавши фізичне насилля, пограбував 57-річну місцеву мешканку.

Від потерпілої поліцейські дізнались, що коли вона йшла у своїх справах, нападник несподівано вдарив її ззаду по голові та, вихопивши з її рук сумочку з мобільним телефоном та грошима, втік, – передає Первомайський районний відділ поліції.

Майже дві доби знадобилось оперуповноваженим та дільничним для проведення розшукових заходів щодо встановлення особи грабіжника та його місце знаходження. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець, який раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронних органів за вчинення майнових злочинів.

Нині за процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України “Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Найближчим часом у суді підозрюваному обиратимуть запобіжний захід. Слідчі дії тривають.

Наголошуємо, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button