Пригоди

Четверта атака за п’ять днів: вночі російські окупанти знову били "шахедами" по Одещині

Сили ППО збили 25 з 33 дронів-камікадзе під час цієї атаки

Цей материал також доступний

У ніч на 7 вересня 2023 року упродовж трьох годин російські терористи атакували ударними безпілотниками південь Одещини, про що повідомив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п’ять днів. Внаслідок сьогоднішнього нальоту “шахедів” у декількох населених пунктах пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративна будівля. Постраждала одна цивільна людина. Водій вантажного автомобіля отримав легку травму ноги”, – зазначив він.

Як додали у Повітряних силах Збройних сил України, вночі окупанти атакували Сумщину та Одещину кількома групами ударних БпЛА типу “Shahed-136/131” з північного, південно-східного та південного напрямків (Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф, мис Чауда – ТОТ, Крим).

“Усього зафіксовано пуски 33 “шахедів”, в основному – у напрямку південних районів Одеської області. За результатами бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною Сил оборони України, знищено 25 “Shahed-136/131”, – йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button